Personal Journeys, Audacious Actions, and Global Impact: Meeting Maria Murad

Nadia Murad, născută în 1993 în Kocho, Irak, a devenit primul Ambasador ONU al Bunăvoinței pentru Demnitatea Supraviețuitorilor Traficului de Ființe Umane în 2016.

La vârsta de 21 de ani, Nadia a fost răpită de Statul Islamic în nordul Irakului, alături de mii de alte femei și copii. Timp de trei luni, a trăit în captivitate și a fost supusă abuzurilor. Cu curaj și reziliență, a reușit să scape și să fugă în Germania, unde a început lupta ei pentru drepturile omului.

Nadia Murad s-a dedicat cauzei refugiaților, evidențiind situația dificilă a acesteia, în special sclavia sexuală și traficul de femei și copii subjugați de Statul Islamic.

Alăturați-vă nouă pentru a-i asculta povestea inspirațională și pentru a-i onora curajul și angajamentul ei pentru drepturile omului.

Pentru o mai bună organizare, participarea la oricare dintre cele două evenimente se face cu înscriere prealabilă în formularul de pe link-ul: https://forms.gle/CSfaLhCgbnh3Jdbo9

Evenimentul va beneficia de traducere simultană, iar participanții care doresc să audieze traducerea vor putea folosi o aplicație gratuită a telefonului mobil (Interactio) și căștile personale.

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …