REUSE, RESTYLE, UPGRADE DENIM | CODRU Sustainart Village

În cadrul Sustainart Village se va organiza un atelier de creativitate sustenabilă. 

Atelierul presupune realizarea unor mici obiecte de decor sau accesorii vestimentare, din bucăți de material provenite din piese reconstruite din denim, precum și idei de restilizare, upcycling pentru piesele de îmbrăcăminte, transformări creative astfel încât să dai o nouă viață hainelor respective, susținut de Sabina Georgescu, designer vestimentar.

Participarea este gratuită, însă te rugăm să completezi formularul de înscriere.

În cadrul acestui workshop vom discuta despre ce înseamnă sustenabilitate în modă, de ce este necesar să abordăm acest subiect și să implementăm tehnici de economisire sau folosire inteligentă a materialelor și resurselor disponibile, cum putem lăsa un impact cât mai pozitiv asupra mediului în care trăim, astfel încât și cei care urmează după noi să beneficieze de un mediu cât mai curat și de resurse vreme îndelungată.

Poți aduce propriile piese din denim pe care dorești să le modifici sau poți apela la materialele din stocul pula dispoziție de către noi.

La final, vei pleca cu piesele realizate, beneficiind de un plus de informare și câștigarea unor noi îndemânări.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LOB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

CODRU Sustainart Village

CODRU Sustainart Village