Slow down! / Mai încet! | Childrens' Future

Premiera spectacolului – eveniment SLOW DOWN! / MAI ÎNCET!, care este povestea prea rar și prea puțin auzită a normalității, așa cum arată ea pentru acești copii și pentru familiile lor, spusă pentru prima dată de actori și copii, împreună, va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului Național.
 
SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! este un îndemn lansat unei lumi atât de grăbite, încât nu mai găsește timp să asculte. SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! este gândul transmis de la minte la minte, de la suflet la suflet, în acest ADN al umanității neîntrerupt, din care facem parte cu toții, indiferent de culoare, de gen, de vârstă, de abilități sau de neputințe, sau de ceea ce numim „nevoi speciale”. Spectacolul-eveniment SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! este povestea prea rar și prea puțin auzită a normalității, așa cum arată ea pentru copiii cu dizabilități și pentru familiile lor, spusă pentru prima dată de actori și copii, împreună.
 
SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! de Mihaela Michailov, în regia lui Horia Suru, este titlul spectacolului care închide proiectul Viitorul copiilor, parte din traseul Vocile orașului, traseu pe care Teatrul Național l-a început în urmă cu patru ani din dorința de a oferi grupurilor vulnerabile un spațiu care să le integreze în fluxul cultural și civic al comunității.
 
Biletele s-au pus în vânzare pe www.tntm.ro și la Agenția de bilete „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, între orele 11 – 19, tel. 0256 201 117

Part of

City Voices. Focus

City Voices. Focus