The Dialogue Between Art and Nature: Workshop for Children

Invităm cu drag copiii din comuna Comloșu Mare să participe la un atelier educațional facilitat de prof. Anna-Mária Gal.

În cadrul acestui atelier, copiii vor avea oportunitatea de a cunoaște opera vibrantă și unică a artistului Friedensreich Hundertwasser, cu un focus special asupra celebrei case Hundertwasser din Viena.

Atelierul va începe cu o poveste prin care vom explora împreună fascinanta casă Hundertwasser, un simbol al creativității și originalității, unde liniile drepte cedează locul formelor organice și culorilor vii. Mai apoi, copiii vor fi încurajați să își folosească imaginația pentru a crea propriile lor lucrări de artă, inspirate din stilul inconfundabil al lui Hundertwasser.

Prin acest atelier ne dorim ca cei mici să dezvolte o apreciere profundă pentru artă și să descopere bucuria de a crea lucruri noi.

Pentru participare este necesar să completaţi formularul: https://forms.gle/QHk6awhU8UnvYHgb7

Activitatea face parte din seria de ateliere „Timișoara e culoare” din proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a).

Vă așteptăm cu drag!

Proiectul face parte din „Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

Timișoara is COLOUR - 2nd edition

Timișoara is COLOUR - 2nd edition