„Timișoara e culoare” - atelier de pictură pe sacoșe de bumbac pentru copii

In functie de natura activitatii, descrierea poate include informatii despre:
concept eveniment/activitate, unde se intampla, cand se intampla, cui se adreseaza, cum pot oamenii sa participe, care este programul sau formatul desfasurarii activitatii, bio artisti participanti etc.

Asociația "Inițiativă în Educație” îi așteaptă pe copiii cu vârsta între 8 și 12 ani la atelierul de pictură „Timișoara e culoare”.

În cadrul atelierului copiii vor picta orașul Timișoara pe plase de bumbac folosind culori specifice pentru textile.

Atelierul creează un context educativ în care copiii pot să-și dezvolte creativitatea și să descopere frumusețea orașului lor prin intermediul artei. Acest atelier oferă o experiență distractivă și educativă pentru copii, în timp ce îi încurajează să își exprime propriile viziuni artistice.

Decorul atelierului va fi unul plin de culoare și de elemente inspirate din Timișoara, astfel încât copiii să se simtă conectați la orașul lor.

Fiecare copil va primi toate materialele de care are nevoie, cum ar fi plase de bumbac, vopsele speciale pentru materiale textile, pensule și alte instrumente artistice. Ei vor fi îndrumați în procesul de a picta diferite aspecte ale orașului Timișoara, cum ar fi clădiri istorice, peisaje urbane sau evenimente locale.

Pe lângă dezvoltarea abilităților artistice, atelierul promovează și alte aspecte ale dezvoltării copiilor, cum ar fi coordonarea manuală, atenția la detalii și imaginația.

La final, copiii își vor lua acasă, ca amintire, plasa de bumbac pictată.

Atelierul este facilitat de prof. pentru învățământul primar Florentina Ivănescu.

Pentru cine? Activitatea este dedicată copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani.

Când? 8 septembrie 2023, de la ora 14:00 la ora 16:00.

Locatie: Sediul inEDU, str. Gheorghe Lazăr, nr.5, etaj 1, ap. 8.

Vă rugăm ca cei mici să fie îmbrăcați corespunzător, cu haine potrivite pentru a picta. Vă mulțumim!

Proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a) își propune să valorifice bogăția și multiculturalitatea orașului nostru prin crearea de contexte educaționale cu conținut cultural și artistic în perioada august – noiembrie 2023 în diferite cartiere ale Timișoarei.

Vă așteptăm cu drag!

Part of

Timișoara is COLOUR - 2nd edition

Timișoara is COLOUR - 2nd edition