Treasure Hunt „La UVT, Cultura este Capitală!”

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice, acesta este momentul să vă uniți forțele cu prietenii și să descoperiți cele mai fascinante locuri culturale ale Universității de Vest din Timișoara în cadrul unui Treasure Hunt. În timp ce explorați campusul, veți avea de îndeplinit misiuni creative și interesante, care vă vor testa atât abilitățile cât și creativitatea.
 
Jocul „La UVT, Cultura este Capitală!” este destinat tuturor studenților din UVT. Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie, la ora 10:00, în sediul central al Universității de Vest din Timișoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Acest eveniment vă oferă ocazia de a explora campusul universității și de a descoperi cele mai interesante locuri culturale ale acestuia. Fiecare loc vă va aduce o experiență nouă și interesantă.
 
Dar acest joc nu este doar despre explorare - trebuie să îndepliniți și provocări pentru a putea avansa la următoarea indicație. Așadar, pregătiți-vă pentru a fi puși la încercare într-o serie de activități distractive și captivante care vă vor testa abilitățile și creativitatea. În plus, există premii pentru cele mai bune echipe!

Participare

Formați o echipă de 5 participanți. Pentru a vă înscrie, completați formularul de înscriere și asigurați-vă că citiți regulamentul atașat pentru a fi pregătiți pentru eveniment. Fiecare echipă trebuie să aibă un nume și un căpitan.

Scopul concursului este descoperirea și explorarea locurilor culturale ale Universității de Vest din Timișoara. Concursul va avea loc în cadrul universității, începând cu ora 10:00, joi, 6 aprilie, iar echipele vor pleca din fața universității.
 
Fiecare echipă va fi însoțită de un supraveghetor care va asigura respectarea regulilor și desfășurarea corectă a concursului. Pentru a finaliza concursul, echipele trebuie să treacă prin toate checkpointurile și să completeze toate provocările, iar echipa care ajunge prima la final câștigă.
 
Nu ratați această oportunitate de a vă descoperi pasiunea pentru cultură și de a câștiga premii grozave!
 
Înscrieți-vă acum și fiți pregătiți să vă distrați!
This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …