WePerform ∘ Percutissimo & Academica Brass II

Ne bucurăm să vă invităm la cea de-a treia ediție WePerform - Seri de muzică și teatru, care se va desfășura în weekend-urile 9-11 iunie, 17-18 iunie și 24-25 iunie, în diferite parcuri și piețe publice din Timișoara.

Astfel, sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 16 vă propunem următoarele evenimente:

Parcul Copiilor

  • ora 16:00 | Atelier muzical pentru copii facilitat de Iulia Lupaș și Alexandra Mahu
  • ora 19:00 | Percussion & Academica Brass - concert de percuție și alămuri

Studenții claselor de percuție și alămuri vor prezenta alternativ un program spectaculos, cu lucrări moderne și ritmate.

Percuție 
Profesor coordonator: c. d. a. dr. Doru Roman
Studenți: Amelia Trifu, Patrick Cojerean, Bogdan Buică

În program lucrări de:
A. Gomez
A. Keown
N. Jivkovic
J. Porter

Alămuri 
Profesor coordonator: Conf. Univ. Dr. Sergiu Cârstea
Componență ansamblu: Raul Onita, Florin Solonca, Marija Vodovozova, Denis Pituț, Maria Pavlov, Andreea Caba, Maksim Borinov, Cosmin Chifan, Matei Sărăcuți, Raul Pere, Andrei Mihăescu, Ștefan Neamți, Bogdan Buica.

În program lucrări de:
T. Susato, E. Grieg, G. Holst, Ch. Hazel, J. Kander.


Intrarea la toate evenimentele este liberă, în măsura disponibilității locurilor, și nu necesită înscriere.

Seria de evenimente WePerform - Seri de muzică și teatru face parte din programul La UVT, Cultura este Capitală, fiind organizată de Fundația Universitatea de Vest Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest și Facultatea de Muzică și Teatru, cu sprijinul Facultății de Arte și Design și a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științele Comunicării.
 
*Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica detaliile legate de programul desfășurării. Pentru a fi la curent cu noile modificări vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook La UVT, Cultura este Capitală
WePerform - Seri de muzică și teatru este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, ca parte a programului cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Part of

La UVT, Cultura este Capitală

La UVT, Cultura este Capitală