This page doesn't have a translation yet

Data

Sept. 27, 2019

Reprezentanții orașelor înfrățite, la Timișoara

Primăria Municipiului Timişoara, împreună cu Asociaţia Timişoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, organizează un eveniment special dedicat oraşelor înfrăţite.

În perioada 27 -29 septembrie, reprezentanții primăriilor orașelor înfrățite vor fi prezenți la Timișoara și vor participa la unul dintre cele mai mari evenimente din oraș – Lumina Unirii.

Comunitatea timişoreană este recunoscătoare comunităţilor din oraşele înfrăţite pentru sprijinul pe care l-au acordat oraşului de pe Bega în competiţia pentru obţinerea titlului de Capitală Culturală Europeană, și se bazează în continuare pe susținerea lor și pe schimbul de experiență culturală cu ele.

Au confirmat participarea:

  • Dl. Rui de Carvalho de Araújo Moreira, primarul oraşului Porto (Portugalia)
  • Dl. Miloš Vučević, primarul oraşului Novi Sad (Serbia), Dna Nada Kobac - consilier al primarului, Dl. Zivan Kolarski - consilier al primarului
  • Dl. Oleksii Kaspruk, primarul oraşului Cernăuţi (Ucraina)
  • Dna Beata Stepaniuk-Kusmierzak, viceprimar al oraşului LUBLIN (Polonia), care are în responsabilitate domeniile Sport, Cultură şi Participare Socială şi dl. Iwo Weremko- reprezentant al Departamentului Relații Internaționale
  • Dl. Tom Hoyem, consilier local al oraşului KARLSRUHE (Germania)
  • Dl. Stephen Barker, director executiv al Cartierului Creativ Nottingham (Marea Britanie)

Ceremonia de înmânare a diplomelor și întâlnirea cu mass media va fi organizată sâmbătă, 28 septembrie 2019, de la ora 10, în sala de consiliu din sediul Primăriei, bd. C. D. Loga nr.1.

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.