Anxietatea vs. Psihologia Pozitivă | O pespectivă muzicoterapeutică

Deseori, interpretate ca fiind tulburări de anxietate, stările anxioase sunt declanșate de anticiparea unor situații pe care le considerăm amenințătoare. În momente critice este dificil să distingem dacă anxietatea stă la baza stresului sau stresul la baza anxietății.
 
Înțelegerea mai clară a diferențelor dintre stări anxioase și tulburările de anxietate generalizate ne ajută să înțelegem cum să evităm sau să gestionăm astfel de clipe. Am putea, poate, chiar să găsim aspecte pozitive ale stărilor anxioase.
 
Psihologia pozitivă a dovedit științific, în ultimele două decenii, că afectele pozitive sunt asociate cu rezultate pozitive și anxietate scăzută, folosindu-se de potențialul uman.
 
Conferința susținută de muzicoterapeutul Angelica Postu se adresează muzicienilor profesioniști care se confruntă cu anxietate, dar și tuturor celor interesați de aceste subiecte.
 
Ne vedem la Librăria „La Două Bufnițe”, miercuri, 23 august 2023, de la ora 19:00.
 
Intrarea este liberă!
This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

Eufonia Festival | Music for all

Eufonia Festival | Music for all