Chronic Desire - Sete Cronică | Program pentru școli

Programul de tururi ghidate este construit în jurul expoziției Chronic desire – Sete cronică, dedicat elevilor și adaptat diferitelor categorii de vârstă.

Activitățile vor avea loc în zilele de: miercuri, joi și vineri, în perioada 17 februarie – 23 aprilie 2023, în următoarele spații ale expoziției:  Comenduirea Garnizoanei Timișoara || Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” || Palatul Ștefania

Intervale orare: 13:00 – 14:00 || 14:30 – 15:30

Profesorii care doresc să participe cu clasele de elevi sunt rugați să completeze formularul de mai jos, rezervarea în prealabil fiind obligatorie.

Pentru programări vă rugăm să completați formularul de aici.

MEDIATORI CULTURALI

Alis Barb Stratan
Alis are un BA și un MA în Filosofiende la Universitatea din Timișoara. În prezent elaborează o teză de doctorat în filosofie la UVT. Este mediator cultural, dezvoltă și implementează multiple programe de gândire critică prin artă pentru copii și adolescenți.

Ioana Terheș
Ioana este critic de artă, curator independent și manager cultural. Are un BA și un MA de UVT, Facultatea de Arte și Design, domeniul arte vizuale cu specializare Practici curatoriale. Este parte din echipa Contrasens, coordonator al programelor de mediere culturală, al fanzinului ARTSENS și a Școlii de vară TMcult®. Scrie pentru revista ARTA.

Loredana Sabău
Loredana este designer de produs. Are un BA de UVT, Facultatea de Arte și Design, domeniul design, cu specializare design de produs. Are un BA de la UVT, Facultatea de Matematică cu specializare în Informatică. În prezent urmează cursurile de master în cadrul FADT de Practici curatoriale. Dezvoltă programe de educație prin artă și educație STEAM.

Melissa Ivana
Melissa este artist vizual și mediator cultural pe domeniile artă contemporană și film de artă, lucrează cu mediile fotografie și video. Are un BA și un MA de la Falmouth University UK, domeniul arte vizuale, cu specializare foto-video. În prezent urmează cursurile de master din cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara, cu specializare Practici curatoriale. Este parte din echipa Contrasens și coordonatorul programului de Film Literacy CinEd 2.1.

Part of

Chronic Desire - Sete cronică Main group exhibition

Chronic Desire - Sete cronică Main group exhibition