FANTASME în Poiana PeriFEERICĂ

FABRICULTURA revine în 2023 cu o ediție DE POVESTE în care epoca basmelor se împletește cu era digitală într-un melanj cultural plin de suflet și folclor.
 
Pentru anul acesta ne-am propus să punem în scenă un festival cu adevărat unic și “de-al locului” care să reprezinte Cetățenii de Traian de ieri, azi și de mâine deopotrivă.
 
De aceea am dat frâu liber artiștilor locali să-și pună amprenta pe identitatea acestui eveniment și iată că acum suntem gata să o împărtășim cu toată lumea!
 
Așadar, anunțăm cu MARE FAST ȘI M NDRIE Lansarea Oficială FABRICULTURA Editia II - PeriFEERIA!
Aceasta va avea loc în Parcul Regina Maria, cartierul Fabric, în cadrul festivalului nostru de suflet Launmomentdat in Parc.
 
Vă invităm în Poiana PeriFEERICĂ, un loc de poveste și magie unde veți descoperi un vernisaj cu lucrări de artă mici și mari, tradiționale și digitale inspirate de folclorul și de povestea Fabricului, străjuite de Statuia Gigantă a Zeului Mercur, protectorul Pieței Traian realizată de un artist local folosind lemn reciclat.
Aici veți descoperi și programul complet al Festivalului FABRICULTURA 2023, vă veți întâlni cu membri Asociației Cetățean de Traian și veți putea afla mai multe despre marele nostru vis de regenerare urbană și cum puteți să ajutați și voi la realizarea acestuia!
 
În perioada 9 - 11 iunie în Parcul Regina Maria, Poiana PeriFEERICĂ vă provoacă să îi descoperiți secretele!
Fabricultura este un proiect de activare comunitară conceput și implementat de Asociația Cetatean De Traian. Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara , cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerul Culturii

Part of

FABRICULTURE - A PeriFAIRYTAIL

FABRICULTURE - A PeriFAIRYTAIL