Interact with Kimaera #3

Program de mediere culturală dedicat grupului Kinema Ikon și meta instalației Kimaera. Programul este realizat de Cătălin Alb și Eduard Enache.

Artiști

Cătălin Alb - Este licențiat în Istoria și Teoria Artei la Universitatea Națională de Artă din București. În prezent, este coordonator de programe la Asociația citizenit.

Eduard Enache - Fotograf, stilist, a creat campanii de imagine și rebranding pentru artiști din muzica pop și strategii de comunicare pentru peste 30 de branduri românești și internaționale. A fost consultant pentru aparițiile publice ale unor actori de top, pentru costumele unor spectacole de teatru și ale unor filme. A fost creative director pentru spoturi publicitare din zona fashion, beauty, sport și travel. În prezent, Eduard Enache este public speaker la conferințe de prestigiu și creative director la urban.ro.

This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

Post education. Pedagogies of the crisis 2023

Post education. Pedagogies of the crisis 2023