Ioan Holender - Scena și culisele IERI și AZI

Cu mare bucurie vă invităm joi, 9 noiembrie, la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara. „Scena și Culisele Ieri și Azi” este un eveniment special, organizat în cadrul Timișoara Ideas Fest, unde ne vom bucura de prezența unui invitat de marcă, nimeni altul decât Ioan Holender.

Ioan Holender este muzician, bariton, impresar artistic și director managerial austriac de operă, originar din România. Ioan Holander este cel mai longeviv director managerial al celebrei instituții muzicale fanion Wiener Staatsoper.

Moderatorul serii va fi Sever Voinescu, care ne va ghida printr-o conversație interesantă și captivantă cu Ioan Holender.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, prin completarea formularului de înscriere.

Vă așteptăm cu drag la „Scena și Culisele Ieri și Azi" pentru a trăi o seară plină de inspirație și cultură. Nu ratați această ocazie de a fi martorii unei discuții memorabile!

„Timișoara Ideas Fest” este un proiect de anvergură, dedicat ideilor și oamenilor care inspiră comunități.

Evenimentul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Part of

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. Play

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. …