Minitremu Art Camp #8: Generation Zet with Arhiva de Sunet

Arhiva de Sunet propune un atelier care se axează pe explorarea muzicii din perspective atât intime, cât și socio-culturale. De ce ascultăm muzică și cum ne împuternicește muzica gândurile și emoțiile personale? Te-ai întrebat vreodată de ce gravităm spre genurile preferate ale părinților noștri sau de ce ei continuă să se bucure de aceleași melodii de-a lungul timpului? De ce muzica ne desparte uneori? Poate muzica să aducă schimbări în problemele sociale? Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele se găsesc în episoadele podcasturilor Arhiva de Sunet.

Arhiva de Sunet este un serial audio de comentariu pop-cultural ajuns la al patrulea sezon – realizat de Paul Breazu, Ionuț Dulămiță și Mihai Lukàcs – care scanează felul în care au reverberat muzica și mediile artistice diverse la contexte și momente socio-politice.

Minitremu Art Camp #8 este o tabără de artă contemporană anuală dedicată elevilor de liceu de la școli teoretice, reale, sau vocaționale și studenților din primul an de facultate.

Minitremu Art Camp is a yearly contemporary art camp intended for theoretical, real or vocational high school students and students in their first years of college.

Part of

Outside the School 2023

Outside the School 2023