MÖRK | JAZZx

Prezentarea explozivă a lui Mörk bazată pe soul și funk este o călătorie muzicală printr-un micro-univers al diferitelor stiluri, sunete, emoții, povești, personaje și întrebări filozofice. Autenticitatea neclintită, improvizația și participarea publicului sunt întotdeauna de așteptat!

Prin ultimul lor album „In the Golden Hour”, trupa a încercat să creeze un sunet care să ofere ascultătorului un vibe chill în perioadele agitate, cuprinzând de la vibrații alternative de R’n’B, până la sunete mai naturaliste din toate colțurile lumii.

În albumul „Going Too Far” (cel mai ritmat album), identificăm melodia care reprezintă pentru Mork “the first true love” – “Baby“, în care se remarcă trompeta lui Takuya Kuroda. Pentru albumul „All Alone” au colaborat cu Brother Portrait, cel mai unic artist din sudul Londrei. În stilul caracteristic pentru Mörk, fiecare piesă din această călătorie muzicală are o introducere sonoră sau este urmată de o improvizație a formației, astfel că acest album poate fi cu adevărat savurat într-o singură ascultare.

JAZZx is part of the National Programme “Timisoara – European Capital of Culture” and is funded by the Timis County Council. Organised by the National Museum of Banat, produced and developed by PLAI Cultural Centre

Part of

JAZZx

JAZZx