Parallel City: Fabric

Un spectacol. Un joc. Un app

Două surori. În 2002 una dispare fără urmă. 20 de ani mai târziu, fiica ei Agnes – acum adultă – încă o caută.

La Centrul Reformat se află omul care deține cheia acestui mister.

Orașul Paralel: Fabric propune spectatorilor o nouă provocare, spectacolul fiind mediat de o aplicație dezvoltată în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara.

Experiența imersivă creată de Ana Mărgineanu (regie) și Peca Ștefan (text) este inspirată de poveștile documentate în cartierul Fabric și se desfășoară într-un spațiu unic și impresionant - Centrul Reformat Noul Mileniu.

Locație start: stația de vaporetto Corneliu Coposu

Spectacolul este tradus prin aplicație în RO, EN, DE.


Spectacolele Orașul Paralel (Iosefin, Fabric și Elisabetin) sunt parte a proiectului Dileme Urbane: Orașul Paralel dezvoltat de Asociația Culturală Diogene și Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, în coproducție cu Teatrul German de Stat Timișoara, cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara, Centrului Reformat Noul Mileniu, Societății de Transport Public Timișoara și Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Timișoara.

Proiectul face parte din Programul Cultural Național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Urban Dilemmas. Parallel City 2023

Urban Dilemmas. Parallel City 2023