Al doilea spectacol prezentat de Teatrul National Timisoara din cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, William Shakespeare FURTUNA, în lectura celebrului regizor Alessandro Serra, are loc în 3 Mai, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Național Timișoara.

FURTUNA lui Alessandro Serra este un spectacol despre lumea de astăzi, despre putere și despre felul în care teatrul reprezintă una dintre cele mai puternice formule de a deschide drumuri între realitate și imaginație.

O producție Teatro Stabile di Torino – Teatro Nazionale | Teatro di Roma – Teatro Nazionale, ERT- Teatro Nazionale l Sardegna Teatro, Festival d’Avignon l MA scène nationale- Pays de Montbéliard, în colaborare cu Fondazione l Teatri Reggio Emilia, Compagnia Teatropersona.


Alessandro Serra este un important regizor italian și fondator al Companiei de teatru Teatropersona, cu care a creat și a prezentat spectacole în majoritatea țărilor din Europa, dar și în Asia, America de Sud, Marea Britanie ș.a. Opera sa este universal recunoscută și aclamată, regizorul fiind recompensat cu numeroase premii internaționale. Este, totodată, dramaturg și excelează și ca scenograf și light designer, fiind unul dintre cele mai importante personalități ale regiei europene din ultimii douăzeci de ani.

Part of

"Identity" workshop - FEST-FDR seasons

"Identity" workshop - FEST-FDR seasons

Related events

TESZT - Euroregional Theatre Festival Timișoara
TESZT - Euroregional Theatre Festival Timișoara

May 21, 2023 – May 28, 2023
The Hungarian State Theatre "Csiky Gergely"

One of the most important projects of the Csiky Gergely Hungarian State Theatre, the Euroregional Theatre …

Sonic Narratives
Sonic Narratives

May 26, 2023 – June 10, 2023
The Bega Bank

The Simultan Association presents in Timisoara a new edition of the project SONIC NARRATIVES. From …

Dans Nomad Retrospectiv
Dans Nomad Retrospectiv

May 27, 2023 – June 3, 2023, 10 a.m. – 6 p.m.
The Youth House - Round Hall

„Dans Nomad Retrospectiv” reprezintă o expoziție video cu rezultatele proiectului Dans Nomad: scurtmetraje de dans …

View more