TIMISOARA IDEA FEST | Cristian Tudor Popescu - despre manipulare în presă

Timisoara Ideas Fest aduce o conferinta spectaculoasa, chiar in Saptamana de Initiere UVT! Miercuri, 27 septembrie, incepand cu ora 17:00, in Aula Magna UVT, Cristian Tudor Popescu se intalneste cu tinerii din Timisoara pentru un dialog captivant, Despre manipulare in presa.

Manipularea in presa este un subiect de mare importanta in zilele noastre, avand un impact semnificativ asupra modului in care intelegem si interpretam informatiile care ne ajung in maini. Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai respectati jurnalisti si comentatori din Romania, va discuta cu tinerii din Timisoara despre modurile in care putem recunoaste si contracara manipularea in presa.

Moderatorul evenimentului va fi talentatul Robert Serban, care va ghida discutia si va asigura un schimb constructiv de idei intre Cristian Tudor Popescu si publicul prezent.

Pentru a participa la acest eveniment, va rugam sa va inregistrati in prealabil, prin completarea formularului de inscriere.

Timisoara Ideas Fest este un proiect de anvergura, dedicat ideilor si oamenilor care inspira comunitati.

Ne vedem miercuri, 27 septembrie, la ora 17:00, in Aula Magna UVT pentru o seara plina de cunostinte si dezbateri interesante!

The project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in 2023" and is funded through the Inside Timișoara 2023 programme, implemented by the Center for Projects Timișoara, with funds allocated from the state budget, through the budget of the Ministry of Culture.

Part of

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. Play

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. …