WePerform ◦ Ora la care nu știam unii de alții

Ne bucurăm să vă invităm la cea de-a treia ediție We Perform - Seri de muzică și teatru, care se va desfășura în weekend-urile 9-11 iunie & 17-18 iunie, în diferite parcuri și piețe publice din Timișoara.
 
Vineri, 9 iunie - Casa Tineretului
  • ora 19:00 | Atelier de improvizație scenică în limba germană
  • ora 21:00 | Ora la care nu știam unii de alții, după Peter Handke (Laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, în 2019).
Spectacol de teatru fizic, nonverbal, al studenților specializării Actorie în limba germană - UVT, în regia lui Florin Vidamski (Germania), pe muzica lui Oleksandr Solokha (Ucraina) și Retro J, cu participarea renumitei mezzosoprane Aura Twarowska.

Conceptul coregrafic îi aparține Viktoriei Medviedieva (Ucraina)

Intrarea la toate evenimentele este liberă, în măsura disponibilității locurilor, și nu necesită înscriere.
 
Seria de evenimente We Perform - Seri de muzică și teatru face parte din programul 𝗟𝗮 𝗨𝗩𝗧, 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗮̆, fiind organizată de Fundația Universitatea de Vest Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest și Facultatea de Muzică și Teatru, cu sprijinul Facultății de Arte și Design și a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științele Comunicării.

*Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica detaliile legate de programul desfășurării. Pentru a fi la curent cu noile modificări vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook La UVT, Cultura este Capitală
We Perform - Seri de muzică și teatru este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, ca parte a programului cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Part of

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. Play

TM on Screen, TM on Scene: Reflect. Connect. …