Asociația Culturală Tradițională Negura a luat ființă în 2017 la inițiativa lui Gabriel Mafa, artist cu o vastă experiență în managementul cultural și cercetător în domeniul folclorului și al artei contemporane. Membrii fondatori sunt Botoș Liliana, expert în administrarea patrimoniului cultural, Astrid Groszler, profesor cu experiență în educarea tinerilor și Mafa Alina, expert în politici culturale europene.

Misiunea noastră este de a promova moștenirea culturală, conservată în forme artistice, creând un spațiu de dialog social, la care fiecare participă.

Împreună:
- fabricăm frumos
- visăm artistic
- inspirăm viitorul

Ancorați în tradițiile strămoșilor, privim cu încredere spre viitor. Ancorați în tradițiile strămoșilor, în deplin cuget la arta dintre lumi, la tranziția firii între lumesc și oniric. Între lumi, ca-ntr-un luminiș, acesta este tărâmul în care am ales să ne instalăm spiritul și voința ca instrument de transformare a timpului în Frumos.

Obiective:
Promovarea artei, a culturii române și a artiștilor, asigurarea de consiliere în legătură cu managementul cultural al artiștilor, aflați la începutul carierei, precum și realizarea de incluziuni sociale pentru grupurile sociale defavorizate prin educație artistică

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.