Cultural Timișoara - European city for all

Proiectul Timișoara culturală - oraș european, oraș al tuturor are ca scop îmbunătățirea participării persoanelor cu dizabilități și includerea cât mai  largă a acestei categorii de public în activitățile culturale desfășurate pe întregul teritoriu al  Municipiului Timișoara. Persoanele cu dizabilități au diverse tipuri de nevoi speciale, particularizate în funcție de situația  specifică a fiecărei persoane, dar care se leagă toate de conceptul de accesibilitate, fie ea fizică,  senzorială sau în comunicare.  


Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Acest proiect face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.